TÚL SZEXI LÁNY! I Heti Boruto: Naruto Next Generation 149. rész



Boruto megtanította a shuriken dobást Tentónak, mialatt Shojoji megvalósította tervének első szakaszát. Újra előkerült a Szexi Jutsu, a Hárem verzió, és meglepő, de Boruto túl szexi lány lenne.

Még megy?! Csatornánk ►
Facebook ►
Discord ►
Instagram ►
MoshiBK Twitch ►

No Copyright Infringement intended. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Ez itt nem számít:
Boruto: Naruto Next Generations, Boruto anime, Boruto anime, Naruto, Sasuke, Boruto, Sarada, Mitsuki, boruto naruto next generations 149, kawaki, momoshiki, Mujin Banda, Benga, boruto vs shojoji, boruto arc shojoji, Boruto manga, Tento, jougan, naruto card, sexy juts, Harem Jutsu

#HetiAnimék #Boruto #kibeszélő

Nguồn: https://amataurtube.com

Xem thêm bài viết khác: https://amataurtube.com/lam-dep

 • nem vettem én se észre az endingben xD
  mert ha úgy nézzük az ending után jön a kövi rész összefoglalva szóval nem szoktam általában nézni,de egyébként én Sasukéért vagyok oda-vissza de igazából Itachi az első szerelmem csak na :'( kegyetlenség pedig olyan dögös és erős :'(

  Lejla Suhaj May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • A sesxy jutsu nagyon meno volt , es en furcsaltam hogy megjelenik egy arc a vegen de soha nem vettem figyelembe hogy az momoshiki szerintem momoshiki ki fogja mutatni magat borutobol vagy vallami ilyesmi az otletem:)kosz a reszt:)

  s7 V7n May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Hali! Valaki tudja hogy minato teleport jutsujat miert nem hasznalja senki mas a masodikon kivul? Naruto vagy boruto miert nem tanulja meg?

  Norbert Rácz May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • borutonak lesz magyar szinkronja?

  Fodor Szili May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • borutonak lesz szinkronja?

  Fodor Szili May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Remélem most már elkezdik ezután azt a fejezetet amit mindenki vár a végét talán a boruto nak hogy time skip legyen mert ha úgy számoljuk kb 60 van részük lesz mint a naruto ba is 220 rész volt szóval lehet be játszanak még egy 10 részes mellék storyt hogy fokozzák a kedélyeket kawaki megjelenésére de remélem nem így lesz hanem haladnak a storyval most már

  Studio VargaTV May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Mangában volt vagy 5 résznyi lemaradásom, most hogy pótoltam még jobban várom, hogy haladjon előre fele az Anime.
  Moshi: Te amúgy magyarul vagy angolul olvasod a mangát?

  DDarkness May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Hat nincs karantén moshi nélkűl xdd

  máté pechnyik May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • melyik az utolso része a boruto nak?

  Boys Gaming May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Nagyon örülök, hogy egyre jobban kezd komolyodni a Story, és már tényleg a Mangás részeket láthassuk. 😀
  Szerintem nagyon jó lett Boruto mostani Szexi Jutsu-ja, még annál is jobban néz ki szerintem, mint amit az Időutazós Történet Ívben mutatott. 🙂
  Én eredetileg nem szúrtam ki Momoshiki-t az Ending-ben, de jó, hogy most felhívtátok rá a figyelmünket, mert szerintem Jól tették a Készítők, hogy belerakták. Csak azt sajnálom, hogy Urashiki-re nem utaltak vissza mióta legyőzték, pedig vele is foglalkozniuk kéne a Boruto készítőinek.

  Andras Kapa May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Amúgy ma olvastam hogy 2021 jön a bleach befejező szériája 😀

  Nimrod.Csaba-Piano composition May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Most, így lassítva, már kivehető Momoshiki arca. Plusz ahogy az arca megjelent a képen, az még utalás lehet a későbbi a fejezetekre.

  Seth May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Jobb a dragon ball😂

  Ernő Horváth May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Nagyon várom már a mangás részeket, mert most fog beindulni a sorozat igazán és remélem a fontosabb szereplők végre kapnak normális mennyiségű szerepet. Mitsukiék, Sakuráék, Inoék, Kiba, Lee, stb.

  Plank Plank May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Boruto Sexi Jutsu-ja jobban tetszik mert a haja elől más mint Naruto-jé mert neki mindig Harley Quinn-esen volt felkötve a haja. De naruto meztelen Sexy Jutsu-já sosem fogja felülmúlni.

  Hát Ez nagyon igaz a gazdagok családjában mert részben az apa munkája miatt nincs ideje a gyerekükre valamint nem mindig tudja hogy a gyereke mit szeretne és ezért csak pénzt tud ajándékozni.

  De még az is ott van hogy a gazdag gyerek megkérdőjelezi magának hogy a komornyikok tényleg törődnek vele vagy csak a pénz miatt.

  DEZSŐ OLÁH May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Pont akkor tetted fel amikor anyukám ezt énekelte wow. Ez ám az időzítés

  Zoly May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Szexi jutsu halalos fegyver es a karma mit tudt es szerinted mit fog tutdni meg a jougan

  s chanell May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Moshi szerinted boruto sexy jutsuja sexyibb mint narutoé?

  Enikő Zsíros May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • A sexi Jutsu nagyon jól sikerült szerintem. Eddig nagyon gyenge nálam ez a sorozat, s mivel elértünk a mangához remélem akció dús jeleneteket fogunk kapni

  D. Dávid Márk May 23, 2020 5:11 pm Reply
 • Állítólag Boruto a time-skip idején elmegy Kamabakka Királyságba, és a királynőtől, Emporio Ivankovtól megtanulja a nemváltás csínját-bínját. Majd az Otsotsukikat legyőzi azzal, hogy nővé változtatja őket, ezzel kiteljesíti igazi énjüket, ezért abbahagyják a Föld elleni háborút.

  Fekete Balázs May 23, 2020 5:11 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *